• slayt
Yazder.org.tr

Değerli Yazıcıklılar.  Uzun yıllardır hayalini kurduğum bir projenin hayata geçmiş olmasının verdiği mutlulukla ilk yazımı kaleme alıyorum. Derneğimizin artık uzantısından da anlaşıldığı gibi resmi bir internet sitesi vardır. Burada derneğimizi ile ilgili her şeyi konuşacak her bilgi alışverişini yapacak birlikte büyüyecek birlikte mutlu haberlerde sevinecek üzüntülerimizi ve kederlerimizi paylaşacağız.

Dernek organları ve faaliyetleri hakkında bilgiler verecek ve alacağız. Gerek dernek organlarının (kahvaltı, piknik, gece, gezi, toplantı v.b.) gerekse üyelerimizin gerçekleştireceği etkinlikleri (düğün, nişan, kurban v.b.) aylar öncesinden web sitemiz vasıtasıyla öğreneceğiz.
Yine derneğimize katkı sunan iş adamalarımızın sponsorlarımızın reklamlarını burada göreceğiz.

Yazarlar bölümümüzde nice güzel insanlarımızın haftalık ya da aylık değerlendirmelerini okuyacağız.

Web sitemizi her zaman geliştirecek bakılması öncelikli haber kaynağımız haline getireceğiz.

Dernek üyelerimiz aidat borçlarını buradan takip edebilecekler. (bunun için sitemize üye olmaları gerekmektedir.)

kasabamızı kasabalılarımızı gösteren videolar ve resimleri paylaşacak ve izleyeceğiz.

Kısacası Derneğimiz yapılması gerek bir şeyi daha hayata geçiriyor üyelerine en iyi hizmeti sunmaya çalışıyor.

Birbirinden kopuk yaşamak bize fayda sağlamadı sağlamayacak. birleşmek ve birşeşerek güçlenmemiz şart. bir olmalıyız bir olup iri olmalıyız. iri olup diri kalmalıyız.

Derneğimize, üyelerimize, kasabamıza hayırlı olmasını diliyorum.
Sevgi ve saygılar.

TUNAY YERLİ
Okunma Sayısı: 791

3.236.253.192

Zafer İNANÇ

Dernek internet sitesinin açılmasından dolayı seni ve dernek yöneticilerimizi kutluyorum.Site önemli bir eksiği giderecek ve beldemiz halkının birlik ve beraberliğine önemli katkılar sunacaktır.Bu platformda benim bir dernek üyesi ve Yazıcık lı olarak üzerime düşecek ne varsa her zaman yanınızda olacağım.Sevgilerimle kolaylılklar diliyorum.

YAZARIN DİĞER YAZILARI

Başkan'ın Mesajı
Aidat Borcu Sorgulama
Son Eklenen Video